• Webmail
  • Over Caiway

Huidige storingen en Onderhoud

Let op! Heeft u last van een storing? Wij zijn deze zondag extra open, en telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 via het nummer 088 2249 111 (of gratis via 1200 als u via Caiway belt). Uiteraard zijn we zoals gebruikelijk ook te bereiken via Twitter, Facebook en chat.

15-03-2018 -

[Verholpen] Storing Coax- en Glasvezelnetwerk Caiway

**Update 13:15**

Vanmorgen heeft een groot gedeelte van onze klanten overlast ondervonden door een storing op ons coax- en glasvezelnetwerk. Bij reguliere werkzaamheden aan ons netwerk, die wij altijd ’s nachts uitvoeren om overlast te minimaliseren, is een onverwachte storing opgetreden. In de loop van de ochtend hebben wij daarom de update teruggedraaid, hierdoor neemt de impact van de storing snel af.

Ervaart u toch nog problemen? Klik dan hier.


**Update 10:10**

We hebben de oorzaak van de storing achterhaald. Om het probleem te verhelpen gaan wij de verbindingen gecontroleerd herstellen. U kan nog enkele uren problemen ondervinden met de diensten. In de loop van de dag zal dit volledig hersteld worden.


**Origineel bericht**

Door een storing met een nog onbekende oorzaak, is het voor een deel van de Caiway abonnees niet mogelijk gebruik te maken van de diensten op zowel het coax- als het glasvezelnetwerk. Wij werken aan een spoedige oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Begintijd:

06:00

Verwachte eindtijd:

12:00

15-03-2018 -

Kabelschade - Glasvezelnetwerk

Bornerbroek

Als gevolg van een kabelschade is het in Bornerbroek niet mogelijk om gebruik te maken van Televisie / Internet / Bellen via het glasvezelnetwerk. Wij werken aan een oplossing en houden u op de hoogte zodra er meer informatie is. Onze excuses voor het ongemak.

Begintijd:

17:00

14-03-2018 -

Storing - Basiszenders Multiscreen TV

Twente

Door een storing met nog onbekende oorzaak kunt u problemen ervaren met het ontvangen van de basiszenders op Multiscreen TV in Twente. Wij werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Begintijd:

17:00

15-03-2018 - Onderhoud

Gepland onderhoud - Alle diensten van Caiway via het glasvezelnetwerk

In delen van Winterswijk en omgeving

Als gevolg van gepland onderhoud tijdens onderstaande onderhoudsvenster zullen er onderbreking plaatsvinden aan alle glasvezeldiensten van Caiway.


Datum onderhoud: 16-03-2018

Aanvang onderhoud: 02:00 uur

Einde onderhoud: 06:00 uur

Duur / Type onderbreking: Onderbreking aan alle glasvezeldiensten gedurende maximaal 4 uur tijdens onderhoudsvenster.


Onderstaand een overzicht van alle gebieden waarbinnen de onderbreking kunnen optreden:

- Almelo

- Winterswijk

- Ratum

- Kotten

- Woold

- Henxel

- Brinkheurne

- Miste


Ervaart u na deze werkzaamheden storing op uw internet, telefonie en/of televisie verbinding, probeer dan het volgende:

- Heeft u geen internet en/of telefonie? Haal de stroom van uw modem af en sluit deze na twee minuten weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Mocht dit niet helpen, probeer dan het modem te resetten door het resetknopje minimaal 15 seconden ingedrukt te houden. Start uw computer opnieuw.

- Heeft u een Wi-Fi-router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes stabiel branden. Sluit daarna uw Wi-Fi-router aan en start uw computer opnieuw.

- Werkt uw televisie niet goed? Haal de tv-ontvanger twee minuten van de stroom en sluit deze daarna weer aan.


Caiway

Begintijd:

02:00

Verwachte eindtijd:

06:00

Regel het gemakkelijk online

met een van onze medewerkers!

Chat direct met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden direct je vragen.


Beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00